beoordeling

Voor het 2e jaar op rij een 9,5. We gaan proberen dit in 2016 te evenaren of te verbeteren!

Lees hier enkele beoordelingen:

Geef hier uw beoordeling!

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

--
70 berichten.
Joni uit Spijkenisse schreef op maart 17, 2016:
Bank van Piershil naar Spijkenisse. Netjes op tijd en hielp zelfs nog mee de bank 3 hoog te sjouwen
Frans uit Hellevoetsluis schreef op maart 4, 2016:
Gert heeft mij uitstekend geholpen met de verhuizing , heel erg hard is gewerkt, Gert ook heel prettige man Dus super bedankt voor de verhuizing en super vriendelijke service. Overigens ook voor een zeer scherpe prijs. Ik zou Top service aan iedereen aanbevelen!
Marie-Rose schreef op januari 15, 2016:
Kleine inboedel verhuisd van het zuiden naar het oosten. Prima verlopen. Gert is rustig, hulpvaardig en correct.
Gert Barendrecht doet wat hij zegt: zijn service is TOP, zo is het echt!
Veel dank, Gert en tot de volgende keer. Marie-Rose Boijens
Dhr Hoekstra schreef op december 27, 2015:
Gert heeft netjes mijn op een veiling gekocht spullen daar afgehaald en later in dezelfde week (in overleg) thuis bezorgd voor een zeer schappelijk bedrag. Volgende keer weer even bellen want : Top Service !
Cees Tromp schreef op december 13, 2015:
Bedbodems op te halen in Made voor Bodegraven.
Helemaal tevreden over de door Gert geleverde service. Prettige communicatie, denkt mee en levert snel en zorgvuldig. Als ik binnenkort weer een transportbedrijf nodig heb zal ik zeker Top Service NL weer inschakelen.
Mevr. Zwolsman schreef op november 15, 2015:
Caviahok van Spijkenisse naar Rijswijk.
Betrouwbaar, Vriendelijk en er word meegedacht. Hellemaal tevreden!
Lokerse schreef op oktober 26, 2015:
Powerplate van Hoogvliet naar Hellevoetsluis.
Gert heeft het ophalen en bezorgen van mijn Powerplate perfect geregeld. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Stichting Okehor! schreef op oktober 4, 2015:
Dierenvoedselbank Rijnmond was op zoek naar enkele inpaktafels voor in het magazijn. Gert had enkele kantinetafels te koop en we hebben ze voor een super prijs gekregen. Netjes op factuur en heeft ze ook netjes bezorgd in Rotterdam en heeft geholpen met uitladen.
Mijn indruk van dit bedrijf is heel positief, representatief, soepel, behulpzaam, een blik in zijn bus leert dat alles zeer goed verzorgd word vervoerd kortom wij waren zeer super blij met hem en wij kunnen nu een stuk fijner werken met de nieuwe tafels. Ferry van der Kaaij voorzitter stichting Okéhor! Dierenvoedselbank Rijnmond
Nelleke schreef op augustus 30, 2015:
2 kasten van Leidschendam naar Zeegse/Groningen.
Zeer prettige ervaring. Duidelijke afspraken die zowel naar tijd als naar uitvoering perfect waren. Met ook nog een hele goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader!
nick en tess schreef op augustus 13, 2015:
Vandaag supergoed geholpen Door Gert met het verhuizen van 7 grote meubelen. Met veel zorg, heel voorzichtig maar wel heel snel zijn wij overhuist en dit alles voor een hele mooie prijs! Absolute aanrader, en bovendien ook een hele aardige man.
Iso schreef op augustus 11, 2015:
Transport kast Den Bommel naar Hellevoetsluis.
Ik ga vaker op marktplaats kopen want met dit bedrijf is de bezorging een eitje, hellemaal super,dik tevreden,Gert is een vakman!!
Mevr. Dodon schreef op augustus 6, 2015:
Kamerscherm van Dordrecht naar Zoetermeer.
Snel, voordelig, efficient
Jantine R schreef op juli 28, 2015:
Verhuizen van 12 stoelen van Deventer en Ermelo naar Amsterdam. Goede contacten, duidelijke communicatie en zeer flexibel
J. Aalbregt schreef op juli 26, 2015:
Wij hebben via Gert een archiefkast gekocht welke hij in heel korte termijn en op een zeer nette wijze bij ons heeft afgeleverd in Hellevoetsluis.
Gert bedankt voor de snelle en nette service.
Mevr. De Kroon schreef op juli 9, 2015:
2 bureaustoelen van Middelburg en Oud Beijerland naar Jinsum verhuizen.
Duidelijke afspraken en flexibele opstelling en zorgvuldige levering.
Rutger Bartels schreef op juli 4, 2015:
Vitrinekast van Eefde naar Den Haag.
Vriendelijke en goede service!
Jan schreef op juni 10, 2015:
Transport stalen kozijn van Barendrecht naar Amsterdam.
Perfect volgens afspraak geklaard. Top!
Benz schreef op mei 20, 2015:
Transport Capelle a/d IJssel naar Someren.
Prima bedrijf, werkt netjes en volgens afspraak
Szymon schreef op mei 19, 2015:
Baby furniture from Hellevoetsluis to Brouwershaven.
Very good service and price.
Helen schreef op april 30, 2015:
Gert bedankt voor de topservice!!

Vlotte service, de grote hoekbank heb jij netjes bezorgd en precies op de afgesproken tijd. Echt een topservice, bedankt!

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com