Beoordelingen Werkspot wederom 4,5 sterren!  We gaan proberen dit in 2018 te evenaren of te verbeteren!

 

 

Lees hieronder ook enkele beoordelingen:

Geef hier uw beoordeling!

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

--
75 berichten.
Greet uit Melissant schreef op 1 augustus 2016:
4 barkrukken van Den Haag naar Melissant. Duidelijke afspraken en perfect uitgevoerd!
Ernst uit De Haag schreef op 25 juni 2016:
Bed en stoel verhuizen in Voorburg.
Op tijd aanwezig, spullen vakkundig vervoerd vanaf het ophaaladres naar het afleveradres. Kortom, prima gedaan en een tevreden klant.
Louis uit Zoetermeer schreef op 24 juni 2016:
Super service. Dossier kasten gekocht en deze werden bezorgd en naar binnen gebracht. Super mooie kwaliteit en op de afgespoken tijd. Echt een aanrader
Mevr. Schreiner uit Oostende schreef op 26 april 2016:
Meubels naar Oostende verhuizen.
Gert is echt een topper, eigenlijk zegt de naam topservice het al! Heel erg behulpzaam, snel, accuraat, alles gaat super zorgvuldig de bus in en zorgt voor je spullen wat niet onbelangrijk is.
Hans uit Herkingen schreef op 13 april 2016:
Vandaag 2 bankstellen laten halen/ bezorgen op Goeree Overflakkee door
Top Service NL. Wat een top service van Gert Barendrecht hij was stipt op tijd op het afhaal adres en was heel vriendelijk en vakbekwaam en de prijs was ook nog eens erg schappelijk.Ben zeer tevreden en kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Grt's Hans
Joni uit Spijkenisse schreef op 17 maart 2016:
Bank van Piershil naar Spijkenisse. Netjes op tijd en hielp zelfs nog mee de bank 3 hoog te sjouwen
Frans uit Hellevoetsluis schreef op 4 maart 2016:
Gert heeft mij uitstekend geholpen met de verhuizing , heel erg hard is gewerkt, Gert ook heel prettige man Dus super bedankt voor de verhuizing en super vriendelijke service. Overigens ook voor een zeer scherpe prijs. Ik zou Top service aan iedereen aanbevelen!
Marie-Rose schreef op 15 januari 2016:
Kleine inboedel verhuisd van het zuiden naar het oosten. Prima verlopen. Gert is rustig, hulpvaardig en correct.
Gert Barendrecht doet wat hij zegt: zijn service is TOP, zo is het echt!
Veel dank, Gert en tot de volgende keer. Marie-Rose Boijens
Dhr Hoekstra schreef op 27 december 2015:
Gert heeft netjes mijn op een veiling gekocht spullen daar afgehaald en later in dezelfde week (in overleg) thuis bezorgd voor een zeer schappelijk bedrag. Volgende keer weer even bellen want : Top Service !
Cees Tromp schreef op 13 december 2015:
Bedbodems op te halen in Made voor Bodegraven.
Helemaal tevreden over de door Gert geleverde service. Prettige communicatie, denkt mee en levert snel en zorgvuldig. Als ik binnenkort weer een transportbedrijf nodig heb zal ik zeker Top Service NL weer inschakelen.
Mevr. Zwolsman schreef op 15 november 2015:
Caviahok van Spijkenisse naar Rijswijk.
Betrouwbaar, Vriendelijk en er word meegedacht. Hellemaal tevreden!
Lokerse schreef op 26 oktober 2015:
Powerplate van Hoogvliet naar Hellevoetsluis.
Gert heeft het ophalen en bezorgen van mijn Powerplate perfect geregeld. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Stichting Okehor! schreef op 4 oktober 2015:
Dierenvoedselbank Rijnmond was op zoek naar enkele inpaktafels voor in het magazijn. Gert had enkele kantinetafels te koop en we hebben ze voor een super prijs gekregen. Netjes op factuur en heeft ze ook netjes bezorgd in Rotterdam en heeft geholpen met uitladen.
Mijn indruk van dit bedrijf is heel positief, representatief, soepel, behulpzaam, een blik in zijn bus leert dat alles zeer goed verzorgd word vervoerd kortom wij waren zeer super blij met hem en wij kunnen nu een stuk fijner werken met de nieuwe tafels. Ferry van der Kaaij voorzitter stichting Okéhor! Dierenvoedselbank Rijnmond
Nelleke schreef op 30 augustus 2015:
2 kasten van Leidschendam naar Zeegse/Groningen.
Zeer prettige ervaring. Duidelijke afspraken die zowel naar tijd als naar uitvoering perfect waren. Met ook nog een hele goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader!
nick en tess schreef op 13 augustus 2015:
Vandaag supergoed geholpen Door Gert met het verhuizen van 7 grote meubelen. Met veel zorg, heel voorzichtig maar wel heel snel zijn wij overhuist en dit alles voor een hele mooie prijs! Absolute aanrader, en bovendien ook een hele aardige man.
Iso schreef op 11 augustus 2015:
Transport kast Den Bommel naar Hellevoetsluis.
Ik ga vaker op marktplaats kopen want met dit bedrijf is de bezorging een eitje, hellemaal super,dik tevreden,Gert is een vakman!!
Mevr. Dodon schreef op 6 augustus 2015:
Kamerscherm van Dordrecht naar Zoetermeer.
Snel, voordelig, efficient
Jantine R schreef op 28 juli 2015:
Verhuizen van 12 stoelen van Deventer en Ermelo naar Amsterdam. Goede contacten, duidelijke communicatie en zeer flexibel
J. Aalbregt schreef op 26 juli 2015:
Wij hebben via Gert een archiefkast gekocht welke hij in heel korte termijn en op een zeer nette wijze bij ons heeft afgeleverd in Hellevoetsluis.
Gert bedankt voor de snelle en nette service.
Mevr. De Kroon schreef op 9 juli 2015:
2 bureaustoelen van Middelburg en Oud Beijerland naar Jinsum verhuizen.
Duidelijke afspraken en flexibele opstelling en zorgvuldige levering.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com