Beoordelingen Werkspot wederom 4,5 sterren!  We gaan proberen dit in 2018 te evenaren of te verbeteren!

 

 

Lees hieronder ook enkele beoordelingen:

Geef hier uw beoordeling!

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

--
75 berichten.
Patricia schreef op 14 oktober 2014:
Deuren vervoeren naar Bergen Op Zoom
Heel goede man, afspraak op korte termijn kunnen maken voor vervoer van deuren die ik op marktplaats had gekocht. Keurig op tijd. Netjes opgehaald op afgesproken tijd en afgeleverd in goede conditie. (glas en lood is heel gebleven) en dat alles voor een prima prijs. Hartelijk dank... echt een aanrader
Rene Driehuis schreef op 25 september 2014:
Vandaag met Topservice bestelde meubels opgehaald in Spijkenisse, stipt op tijd opgehaald en bezorgd. Voor dit soort klussen kun je dus zeker Topservice gebruiken. een aanrader!
Paolo Zoccante schreef op 10 september 2014:
Transport from boxes with personal goods from Paris to The Hague.
This transporter was reliable and offered a good and flexible service.
I recommend him!
Debby van Hout schreef op 1 september 2014:
Vervoer bank van Breda naar Hellevoetsluis.
Super snelle service, zeer behulpzaam met recht Top Service!
Bakker- de Swart schreef op 21 augustus 2014:
Bankstel vanuit Rotterdam vervoerd naar Rockanje (vanaf 1e etage zonder lift )
Goede stipte service, geholpen met uit elkaar halen van de bank, het sjouwen naar beneden en netjes en onbeschadigd thuis afgeleverd.
Nogmaals vriendelijk bedankt, wij zullen u zeker aanraden of zelf nog eens benaderen.
Met vriendelijke groet, Willem en Arianne
Rosen schreef op 17 augustus 2014:
Goeie service met het verhuizen van een bank van Barendrecht naar Spijkenisse. Ik woon in een flat en hij heeft ook netjes geholpen met het naar boven dragen van de bank en dat was geen makkelijke klus.
Hij was netjes op tijd en een goeie prijs!
Datacombinatie Yacht Verzekeringen B.V. schreef op 20 juli 2014:
Al enige transportjes voor ons kantoor gedaan zoals het ophalen van 250 rubber tegels. Altijd alles netjes afgehandeld conform afspraak. Voor een ieder die een transportje te regelen heeft een aanrader. Gert help mee met het laden en lossen, en is betrokken bij het veilig en schadevrij vervoeren van onze zaken. Dat was ook het geval bij het transport van onze kantooruitrusting vanuit Hellevoetsluis naar ons nieuwe kantoor in Brielle.
Nogmaals een aanrader.
Ellenore van de Schoor schreef op 23 juni 2014:
Transport 7 kantoorplanten van Rotterdam naar Amsterdam.
Gert was erg service gericht in communicatie voor, tijdens en na de opdracht. Hij heeft de collega's ook nog eens geholpen om de planten boven te krijgen. Op voorhand toonde Gert zijn meerwaarde door ook de website van BVA-auctions te bekijken en ons te attenderen op een andere opleverdatum. Kortom een erg prettige samenwerking
M G Uit Oostvoorne schreef op 2 juni 2014:
Ik ben zeer tevreden over de service van Top Service NL. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn stipt nagekomen. Nette vriendelijke chauffeur die ook geholpen heeft de meubeltjes naar binnen te brengen. Meubels waren netjes beschermd en onbeschadigd.
Bedankt Gert. Ik zou deze vervoerder zeker aan iedereen aanraden.
M G Uit Oostvoorne schreef op 2 juni 2014:
Ik ben zeer tevreden over de service van Top Service NL. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn stipt nagekomen. Nette vriendelijke chauffeur die ook geholpen heeft de meubeltjes naar binnen te brengen. Meubels waren netjes beschermd en onbeschadigd.
Bedankt Gert. Ik zou deze vervoerder zeker aan iedereen aanraden.
Dhr. Welten schreef op 21 mei 2014:
Gert is een betrouwbare verhuizer die ondanks de ''tegenslagen'' (zeer zware spullen en lastig te verplaatsen) bij de verhuizing zijn werk goed heeft uitgevoerd! Zou hem zeker weer bellen.
Wim Rolffs schreef op 18 april 2014:
Goede service voor een redelijke prijs. Busje met meubelen en ander huisraad over ongeveer 250 km voor mij vervoerd. Van te voren prettig mail en telefonisch contact gehad en ook tijdens het laden/lossen was het persoonlijk contact erg prettig.
Wim
Marloes schreef op 30 maart 2014:
Prettig contact van tevoren gehad met Gert. Goede en duidelijke afspraken gemaakt en op het afgesproken moment stond hij netjes met mij bakfiets voor de deur. Zeker aan de raden! Groetjes Marloes.
Bob Desiron schreef op 30 maart 2014:
Gert heeft voor mij in Hilvarenbeek 8 bloembakken bij een veiling van Daan Auctions opgehaald en naar Antwerpen gebracht. Perfecte service, goede communicatie en netjes op tijd. Volgende keer ga ik je weer bellen!
Groetjes Bob.
John de Bruin uit Zuid Frankrijk schreef op 16 maart 2014:
Gert heeft voor ons huisraad naar zuid frankrijk gebracht.
Allemaal perfect geregeld voor een redelijke prijs.
Hartelijk dank voor de goede service.
John

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com