beoordeling

Voor het 2e jaar op rij een 9,5. We gaan proberen dit in 2016 te evenaren of te verbeteren!

Lees hier enkele beoordelingen:

Geef hier uw beoordeling!

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

--
70 berichten.
Rosen schreef op augustus 17, 2014:
Goeie service met het verhuizen van een bank van Barendrecht naar Spijkenisse. Ik woon in een flat en hij heeft ook netjes geholpen met het naar boven dragen van de bank en dat was geen makkelijke klus.
Hij was netjes op tijd en een goeie prijs!
Datacombinatie Yacht Verzekeringen B.V. schreef op juli 20, 2014:
Al enige transportjes voor ons kantoor gedaan zoals het ophalen van 250 rubber tegels. Altijd alles netjes afgehandeld conform afspraak. Voor een ieder die een transportje te regelen heeft een aanrader. Gert help mee met het laden en lossen, en is betrokken bij het veilig en schadevrij vervoeren van onze zaken. Dat was ook het geval bij het transport van onze kantooruitrusting vanuit Hellevoetsluis naar ons nieuwe kantoor in Brielle.
Nogmaals een aanrader.
Ellenore van de Schoor schreef op juni 23, 2014:
Transport 7 kantoorplanten van Rotterdam naar Amsterdam.
Gert was erg service gericht in communicatie voor, tijdens en na de opdracht. Hij heeft de collega's ook nog eens geholpen om de planten boven te krijgen. Op voorhand toonde Gert zijn meerwaarde door ook de website van BVA-auctions te bekijken en ons te attenderen op een andere opleverdatum. Kortom een erg prettige samenwerking
M G Uit Oostvoorne schreef op juni 2, 2014:
Ik ben zeer tevreden over de service van Top Service NL. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn stipt nagekomen. Nette vriendelijke chauffeur die ook geholpen heeft de meubeltjes naar binnen te brengen. Meubels waren netjes beschermd en onbeschadigd.
Bedankt Gert. Ik zou deze vervoerder zeker aan iedereen aanraden.
M G Uit Oostvoorne schreef op juni 2, 2014:
Ik ben zeer tevreden over de service van Top Service NL. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn stipt nagekomen. Nette vriendelijke chauffeur die ook geholpen heeft de meubeltjes naar binnen te brengen. Meubels waren netjes beschermd en onbeschadigd.
Bedankt Gert. Ik zou deze vervoerder zeker aan iedereen aanraden.
Dhr. Welten schreef op mei 21, 2014:
Gert is een betrouwbare verhuizer die ondanks de ''tegenslagen'' (zeer zware spullen en lastig te verplaatsen) bij de verhuizing zijn werk goed heeft uitgevoerd! Zou hem zeker weer bellen.
Wim Rolffs schreef op april 18, 2014:
Goede service voor een redelijke prijs. Busje met meubelen en ander huisraad over ongeveer 250 km voor mij vervoerd. Van te voren prettig mail en telefonisch contact gehad en ook tijdens het laden/lossen was het persoonlijk contact erg prettig.
Wim
Marloes schreef op maart 30, 2014:
Prettig contact van tevoren gehad met Gert. Goede en duidelijke afspraken gemaakt en op het afgesproken moment stond hij netjes met mij bakfiets voor de deur. Zeker aan de raden! Groetjes Marloes.
Bob Desiron schreef op maart 30, 2014:
Gert heeft voor mij in Hilvarenbeek 8 bloembakken bij een veiling van Daan Auctions opgehaald en naar Antwerpen gebracht. Perfecte service, goede communicatie en netjes op tijd. Volgende keer ga ik je weer bellen!
Groetjes Bob.
John de Bruin uit Zuid Frankrijk schreef op maart 16, 2014:
Gert heeft voor ons huisraad naar zuid frankrijk gebracht.
Allemaal perfect geregeld voor een redelijke prijs.
Hartelijk dank voor de goede service.
John

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com