Ik ben Gert Barendrecht en in 2013 heb ik Top Service NL opgericht. Ik ben op mijn 17e begonnen bij een verhuisbedrijf en na 6 jaar overgestapt naar een internationaal transportbedrijf waar ik 10 jaar chauffeur geweest ben. Hierna ben ik 6 jaar terug geweest naar het verhuisbedrijf waar ik de planning en acquisitie gedaan heb. Daarna heb ik 12 jaar bij een groot transportbedrijf gewerkt als planner en later supervisor. In 2013 heb ik besloten om Top Service NL op te richten.

Top Service NL is een modern en dynamisch bedrijf en bevindt zich in Hellevoetsluis. Sinds de start in 2013 is Top Service NL meer en meer de vertrouwde logistieke dienstverlener en projectbegeleider.

Meubeltransport Service

Zoeken naar het juiste bedrijf voor uw meubelbezorging kan een echte uitdaging zijn. Top Service NL verricht meubeltransport waarop u kunt vertrouwen. Ik bied een snelle en bovenal schadevrij transport voor uw meubelen. Of u nu eenmalig een of meerdere meubelstukken verplaatst moet hebben, ik handel uw opdracht op maat en tegen een scherp tarief af.

Verder bezorg ik ook bedrijfsmatig bestellingen die aan uw klanten bezorgd moeten worden.

Bekijk hier mijn recente klanten:
LLOYDLOOM
KeukenCentrumStam
Van der Ent Verhuizingen
Van der Ent Logistics
Mudanzas Xabia
Treur Handel 
Datacombinatie 

Heeft u meubels gekocht bij Seats en Sofas, Leen Bakker, Formido of een andere meubelzaak. Of heeft u een aankoop op Markplaats, veiling kavels van Daan Auctions of BVA veilingen gedaan? Ontdek wat Top Service NL voor u kan betekenen.

Wat voor meubelbezorging u dus ook zoekt, bij mij bent u aan het juiste adres!

Koerier Service

Ik ben toegewijd om u de allerbeste koeriersdiensten te leveren. Van deur tot deur, op maat en op tijd voor alle soorten goederen. De wensen en behoeftes van u als klant staan centraal. Een optimale dienstverlening waarbij goederen rechtstreeks vanaf kantoor of het ophaaladres naar het afleveradres vervoerd worden. Zendingen kunnen naar elk gewenst adres in Europa vervoerd worden. Mijn focus is gericht op kwaliteit, dit maakt mij een ideale partner voor steeds meer bedrijven.

Gebruikt kantoormeubilair

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor gebruikt kantoor meubilair. U verteld mij uw wensen en ik ga voor u op zoek. Wanneer we samen gevonden hebben wat u zoekt, zorg ik er uiteraard voor dat het meubilair bij u wordt afgeleverd.

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten:

Wat kan Top Service NL voor u betekenen?
Bekijk hier een overzicht van enkele diensten
  • Transporten vanaf elke winkel, veiling of via bijv. marktplaats naar uw huis of bedrijf
  • Assistentie met dé- en monteren van oud of nieuw meubilair   
  • Afvoeren van oud meubilair of verpakkingsmateriaal
  • Assisteren met verplaatsen van uw meubilair in huis of bedrijf
  • Zeewaardig verpakken van uw inboedel
  • Bezemschoon opleveren van uw oude huis en/of kantoor
  •  Regelen en begeleiden van uw verhuizing
  •  Koeriersdienst door Nederland en Europa
  •  Verkoop gebruikt kantoormeubilair

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com